Välj en sida

Vi tror på goda samarbeten

Ventic är mer än er DJ till festen

Genom åren har vi skaffat flertalet olika kontakter och samarbeten. Vi kan därmed förse lösningar på lite av varje. Behöver ni exempelvis hjälp med att designa och trycka upp vepor, banderoller eller inbjudningar för arrangemanget? Kanske en professionell fotograf som förevigar eventet?
Vi har även färdiga uppskattade koncept för After Work & After Week samt klassiska och festliga temakoncept för 70-, 80-, & 90-talsfest.

After week & After work

DJ till fest & After Work

After week är ett koncept som är framtaget för fredagar och lördagar. Denna kväll är det mest fokus på musik från 80 – talet där discjockeyn endast spelar vinylplattor. Konceptet fungerar lika bra på fredags after work eller annan typ av tillställning under helgen.

Tänkbara kunder är hotell och restauranger eller möjligen företag som vill ha en skön feeling på fredag alternativt lördag. Responsen vi fått på de evenemang vi hyrt ut deejay som spelar vinylplattor har enbart varit positiv.

DJ till firmafest
DJ till firmafest

DJ som spelar vinylskivor

Det har också blivit fler förfrågningar om vi har någon som spelar vinyl till olika arrangemang de senaste åren. Detta tycker vi är roligt. Att spela vinylskivor får räknas som ett hantverk idag då det inte är vilken discjockey som helst som klarar av det. After Week är ett färdigt paket med ljud och ljus samt skivspelare och givetvis en vinyl DJ. Om komplett anläggning redan finns tillgänglig kan vi också koppla in skivspelare och mixer där. Vill ni bjuda på en upplevelse utöver det vanliga eller kanske en 80-tals temafest?

Då får ni gärna kontakta oss för mer information.

DJ till firmafest
DJ till firmafest
DJ till firmafest

Vi behärskar ett brett spektra

Ventic engagerar endast rutinerade DJ’s som har eller haft detta som heltidsyrke. Vi har spelat på några av de största nattklubbarna runtom i landet. Söker ni DJ till fest eller event för något annat ändamål fixar vi även det. Vi behärskar musik från 70, 80, 90 – talet fram till dagens hitlåtar som spelas på nattklubbar och radio.

  • Företagsevent
  • After Work / After Week
  • Temakvällar
  • Kickoffer
  • Konferenser
DJ till firmafest

Design av inbjudningar, skyltar, vepor, festhäften & biljetter.

Ett första intryck är alltid viktigt. Redan vid era inbjudningar sätter ni tonen för eventet och det kan vara avgörande för hur lyckat arrangemanget blir både till uppslutning och upplevelse. Likaså är det viktigt med en välarbetad visuell helhet där eventuella menyer och festhäften spelar en stor roll. Vi har nära kontakt med en erfaren grafisk designer som kan hjälpa er med allt från stora vepor och banderoller till mindre trycksaker likt häften, inbjudningskort och entrébiljetter. Många kunder önskar även en exklusiv backdrop med ert företags logotyp tillsammans med era samarbetspartners logotyper där gäster kan fotas mer formellt för att ge ett seriöst och påkostat intryck.

Fotograf till festen

Skall ni ha ett event och letar efter en professionell fotograf som kan fota och dokumentera tillställningen? Då har vi bra kontakter och medlar gärna en passande resurs åt er. På så vis kan ni låta era kunder och anställda som inte kunde närvara vid ert event se vad det var som hände. Likaså förevigar ni kvällen och kan se tillbaka på allt det roliga. En duktig fotograf skapar levande och vackra bilder med mycket känsla, glädje och värme.

DJ till firmafest

Söker ni en samarbetspartner?

Vi är alltid öppna för att knyta fler kontakter

Bedriver ni eventföretag, hotell, restaurang, klubb eller liknande rörelse som behöver hjälp med DJ till fest och andra arrangemang är ett samarbete alltid intressant att utforska. Vi har över 25-års erfarenhet av nöjesbranschen och har jobbat på diverse olika tillställningar genom åren. Detta gör oss till en kompetent och erfaren samarbetspartner som ni kan se som en stark extern resurs. Hör av er och berätta om era behov så ser vi om vi på Ventic är lösningen för er.