Välj en sida

Samarbetspartner vid event & företagsfest

Ventic erbjuder kreativa helhetslösningar med teknik och DJ till företagsevent och företagsfest i Sverige. Vi riktar oss till både stora och små företag samt den offentliga sektorn såsom kommuner och landsting med flera. Med stort engagemang, lyhördhet och framför allt kunskap gör vi vårt yttersta för att leva upp till era förväntningar.
DJ till företagsevent
DJ till företagsevent & evenemang

Med över 25 års erfarenhet

Jonas Trygg som är huvudansvarig för Ventic har erfarenhet som professionell discjockey sedan 1992. Han har spelat runt om i Sverige samt Norge på nattklubbar, företagsevent och andra tillställningar. Har varit bokad som DJ till företagsevent hos Falkenbergs Strandbad, Strömstad Spa och Resort samt Selma Spa med flera. Under 15 år förmedlade han även deejays till olika nattklubbar i Västsverige. Självfallet finns det fler verksamma diskjockeys bakom kulisserna hos Ventic med motsvarande erfarenheter vilket gör oss till en trygg, skicklig och kompetent samarbetspartner för event och företagsfest.

År 2015 startades retrodisco.se där tanken i första hand var att erbjuda discjockey till bröllop och andra privata arrangemang. Givetvis var företag också välkomna att kontakta oss för uppdrag. I skrivande stund har vi fått förtroendet att leverera diskjockey som spelar vinyl till Musselbaren på Smögen varje fredag under våren.

Rätt  utrustning till företagsevent & Fest

Professionell & kvalitetstestad teknisk utrustning för event

Vi använder oss av professionell teknisk utrustning från kända varumärken som ligger i framkant av utvecklingen. Samtliga enheter är påkostade och väl injusterade för att garantera en smidig upplevelse för eventets besökare och värdar. I största möjliga utsträckning jobbar vi med så energisnåla komponenter som möjligt. Ljuseffekter och belysning innehar LED-teknik. Aktiva högtalare och slutsteg är digitala med klass-D konstruktion. Allt för att värna om vår planet och miljön. Självklart ser vi till att hålla rent och säkert kring oss under spelningar samt återställa och snygga till det efter avslutad spelning.

Erfaren DJ till företagsevent

DJ till företagsevent

Från Hunnebostrand & Göteborg i väst till Stockholm i öst & Malmö i syd.

Allt administrativt som bokningar med mera sköter vi ifrån Hunnebostrand. Vi har exempelvis DJ’s i Göteborg, Borås och Strömstad. Verksamheten är mest fokuserad på de södra och mellersta av delarna av landet p.g.a. vårt geografiska läge. Men givetvis är alla välkomna att kontakta oss för uppdrag oavsett destination.

Ventic innehar F-skatt och är registrerat för moms. Försäkringar finns tecknade om olycksfall skulle uppstå.

Har ni frågor eller tankar kring något är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

DJ till företagsevent i Göteborg
FÖRDELARNA MED VENTIC

Varför välja oss på Ventic?

Vi har lång rutin på att leverera  professionell DJ till företagsevent och liknande arrangemang.
Vi anpassar oss för att tillfredsställa aktuell målgrupp & bemöta era behov.
Vi har discjockeyn ni söker till ert företagsevent.

Z

Engagerade

Z

Flexibla

Z

Professionella

Z

Lyhörda

Z

Pålitliga

Z

Kostnadseffektiva

Se vilka vi arbetat med tidigare

Under åren har vi haft nöjet att spela för ett brett spektra kunder.
Ventic – DJ till företagsevent.