Välj en sida
DJ i Göteborg

DJ till firmafest Skövde

Hyr DJ till firmafesten i Skövde hos Ventic

Hos oss bokar du DJ till firmafesten i Skövde med omnejd. Med över 25 års erfarenhet i branschen finns mycket god kunskap och vi vet vad som krävs för en lyckad fest. 

Dj till firmafesten

Professionell DJ till firmafest

Ventic engagerar endast rutinerade deejays som har eller haft detta som heltidsyrke. Vi har spelat på några av de största nattklubbarna runtom i Sverige. Numera är vi tillgängliga i stora delar av landet för olika sorters uppdrag. Våra  DJ’s har blivit bokade på en mängd olika event och privata tillställningar. Det innebär att vi skaffat oss mycket erfarenhet samt kunskap under åren. Vi vet vad som krävs för ett lyckat genomförande oavsett arrangemang och ålder på gäster.

Pris- & bokningsinfo

Nedan finns priser på de paket som vi har störst efterfrågan på. Discjockey ingår alltid i prispaketen.

Pris för Ventic 60

Ljud- och ljusanläggning upp till 60 personer.

Pris från: 6996:- exklusive moms.

Pris för Ventic 90

Ljud- och ljusanläggning upp till 90 personer.

Pris från: 8196:- exklusive moms.

Pris för Ventic 150

Ljud- och ljusanläggning upp till 150 personer.

Pris från: 9996:- exklusive moms.

Övrig pris- & bokningsinformation

Låg reseersättning eller fast pris enl. överenskommelse

Reseersättning tillkommer med 42:-/mil exklusive moms då transporter sker med buss eller släp.

Vid längre resor tar vi oftast fram ett fast pris på ett paket innehållande DJ med ljud och ljus där resa ingår.

Att boka oss på Ventic

Ni är välkomna att ringa eller maila in bokningen och ett tips är att vara ute i god tid så ni kan vara säkra på att vi är tillgängliga ert datum.

Om bokning sker via mail; ange plats och datum samt hur många personer ni kommer att vara så kan vi återkomma med ett pris.

Priserna presenterade ovan är bara en fingervisning på hur det vanligtvis ser ut. Har ni egna önskemål och föredrar att vi specialanpassar ett upplägg och pris för er är det inga problem. Kontakta oss så hjälper vi er hela vägen.

KOMPETENS MÖTER FLEXIBILITET

Blandad musik & lyhördhet är grunden till en lyckad fest

70- tal till de nyaste låtarna har ingen betydelse för oss. Våra DJ´s behärskar svensk och internationell musik i olika stilar med bravur. Söker ni ett anpassat upplägg eller en viss typ av musik är det inga problem. Spontana önskemål är alltid välkommet.

Med många år av erfarenhet och lyhördhet är Ventic en pålitlig partner för er firmafest. Vi vill påstå att vi är proffs när det kommer till musik vid evenemang.

DJ till firmafest
HELHETSLÖSNING FÖR FÖRETAG

Vilken kundkrets vänder vi oss till?

Vår fokus ligger på att leverera kompletta lösningar med teknik och DJ till firmafest och liknande arrangemang.
Genom ett gott bemötande och stort engagemang skapar vi minnesvärda event där kundens behov står i fokus.
Med fokus kring Skövde jobbar vi på både ost och västkust. Det händer att har vi gör återkommande besök i bland annat Lidköping, Skara och Mariestad. I den mån möjligt tar vi även jobb i Stockholm, Helsingborg och andra delar av Sverige. Ventic riktar sig endast oftast till företagskunder, offentlig sektor, föreningar och organisationer. Nedan följer några exempel på de uppdrag vi vanligtvis anlitas för:

 • After Work & Kick-off
 • Butiksinvigning & lanseringar
 • Jubileum & större bjudningar
 • Konferens & firmafest
 • Mingel & invigning
 • Mässor & event

Listan kan göras lång men vi utför jobb på de flesta tillställningar där det kan tänkas behövas en kompetent DJ. Har ni några frågor eller funderingar om något är ni välkomna att ta kontakt med oss. Vi besvarar er så fort vi kan.

Är du som läser det här privatperson hänvisar vi till: www.retrodisco.se
Där hittar du bra lösningar för den privata marknaden för bröllop, fester och liknande arrangemang.

Söker ni DJ till er julfest eller nyårsfest i Skövde

 Då har du hamnat helt rätt. Med över 25 år i discobranschen så har vi levererat DJ’s till julfester sedan 90-talet. Våra DJ’s är lyhörda, har bred repertoar och vi anpassar oss efter publiken för att skapa en skön stämning med bra fart på dansgolvet. Givetvis är önskelåtar välkommet under kvällen.

Musiken som oftast spelas på denna typ av evenemang är de stora hitsen som få kunnat undgå att höra. Självklart spelar vi även dagens populäraste hitlåtar som toppar listorna just nu. Vi blandar helt enkelt gamla och nya hits för att tillfredsställa en så bred publik som möjligt. Det kanske redan är bestämt vilken typ av genre eller vilket år, årtionde musiken ska vara ifrån. Inga problem –  vi på Ventic fixar det också!

Vill du göra det enkelt tittar du på våra färdiga koncept från bl.a. 80-talet och 90-talet.

 • 80-talet behöver förhoppningsvis ingen närmare presentation musikmässigt. Under detta årtionde sprutade det ut hits som håller än idag och fyller fortfarande dansgolven på längden och tvären.
 • 90-talet har varit poppis ett bra tag och konserterna säljer fortfarande som smör i solsken. Här finns det också massor av musik som lyfter stämningen upp under taket. Vi lovar en hitkavalkad med den festligaste musiken från 90-talet.
En julfest med hålligång & erfaren DJ

Låter du någon av våra rutinerade diskjockeys ta hand om festen blir det ett jäkla hålligång och en massa goa låtar. Det blir många sköna danssteg och förmodligen ett och annat snedsteg beroende på vad för dryck som intagits. Risk för ont i fötter samt utslitna skor finns. Men skohandlaren ska ju också överleva. Bokar du discjockey ifrån oss bidrar vi gärna med lite finurliga tips och idéer för en stämningsfull kväll. Passa på att boka deejay redan idag – ring oss så berättar vi mer och lämnar prisuppgifter.

Hyr du discjockey till julfest genom oss hjälper vi gärna till med ljud- och ljusanläggning som passar evenemanget gällande storlek, lokal och budget. Kontakta oss och berätta lite mer så ordnar vi till en kväll som du sent ska glömma.

Ventic är verksamma i stora delar av landet och har hyrt ut DJ för julfest i områden såsom; Skövde, Lidköping, Skara och Mariestad. Vid några tillfällen har vi även åkt till Stockholm och satt fart på ett och annat dansgolv. Så vi har erfarenhet och är tillgängliga för julfester i stora delar av landet.

Några hotell där vi spelat på julfester genom åren:

 • Elite Hotel Marina Plaza – Helsingborg
 • Falkenberg Strandbad – Falkenberg
 • Strömstad Spa – Strömstad

Med över 25 års erfarenhet på nattklubbar och privata tillställningar är du i goda händer.
Vi ser fram emot att höra från dig!

EVENT INSPIRATION

Från tidigare event & evenemang

Tips – FOtograf till firmafest

Vi samarbetar även med fotograf som innehar professionell utrustning. Vid bokning av fotograf är det några veckor i väntetid. Så boka DJ och fotograf till evenemanget redan idag.
Urval av TIDIGARE UPPDRAG

Våra kunder & samarbeten

Dj i Göteborg

SEB
Länsförsäkringar
Intersport
MQ
Stenungsbaden
Harrys
Västra Götalandsregionen
Falkenberg Strandbad
Scandic
Elite Hotels

Kontakta oss för mer information

6 + 5 =