Välj en sida
DJ i Göteborg

DJ till firmafest Strömstad

Ventic erbjuder rutinerade DJs 

Hos oss finns kunskap och de rätta verktygen för ett lyckat evenemang. Ventic erbjuder effektiva upplägg med professionell teknik och DJ till firmafest i Strömstad med omnejd.

Dj till firmafesten strömstad

Professionell DJ i Strömstad

Ventic anlitar enbart rutinerade diskjockeys som arbetat under lång tid. Under åren har vi spelat på några av de större nattklubbarna runtom i landet. Nuförtiden finns vi tillgängliga i många delar av Sverige för uppdrag. Våra DJ’s har blivit bokade på en rad olika företagsevent samt privata tillställningar sedan 90-talet. På så sätt finns en gedigen erfarenhet och stor kunskap få kan mästa sig med. Vi vet vad som krävs för ett lyckat genomförande oavsett evenemang.

Pris- & bokningsinfo

Nedan presenteras priser på de paket som vi har störst efterfrågan på. Discjockey ingår alltid i prispaketen nedan.

Pris för Ventic 60

Ljud- och ljusanläggning upp till 60 personer.

Pris från: 6996:- exklusive moms.

Pris för Ventic 90

Ljud- och ljusanläggning upp till 90 personer.

Pris från: 8196:- exklusive moms.

Pris för Ventic 150

Ljud- och ljusanläggning upp till 150 personer.

Pris från: 9996:- exklusive moms.

Övrig pris- & bokningsinformation

Låg reseersättning eller fast pris enl. överenskommelse

Reseersättning tillkommer med 42:-/mil exklusive moms då transporter sker med buss eller släp.

Vid längre resor tar vi oftast fram ett fast pris på ett paket innehållande DJ med ljud och ljus där resa ingår.

Att boka oss på Ventic

Ni är välkomna att ringa eller maila in bokningen och ett tips är att vara ute i god tid så ni kan vara säkra på att vi är tillgängliga ert datum.

Om bokning sker via mail; ange plats och datum samt hur många personer ni kommer att vara så kan vi återkomma med ett pris.

Priserna presenterade ovan är bara en fingervisning på hur det vanligtvis ser ut. Har ni egna önskemål och föredrar att vi specialanpassar ett upplägg och pris för er är det inga problem. Kontakta oss så hjälper vi er hela vägen.

KOMPETENS MÖTER FLEXIBILITET

Blandad musik & lyhördhet är viktiga faktorer för en lyckad tillställning

70- 80 – tal till den senaste hitsen har ingen betydelse för oss. Våra DJ´s fixar både svensk och internationell musik i olika stilar med bravur. Söker ni ett anpassat musikupplägg för något speciellt ändamål eller en viss typ av musikstil ordnar vi även det. Spontana önskemål är alltid välkommet under eventets gång.

Med många års erfarenhet samt lyhördhet är Ventic en pålitlig partner. Vi vill påstå att vi är proffs när det kommer till musik vid evenemang. Boka DJ till firmafesten i Strömstad redan i dag.

DJ till firmafest

HELHETSLÖSNING FÖR FÖRETAG

Vilken kundkrets vänder vi oss till?

Fokus ligger på att leverera totala lösningar med teknik och DJ till firmafester och liknande tillställningar.
Genom vänligt bemötande och härligt engagemang skapar vi minnesvärda event där kundens behov står i fokus.
Med fokus kring Strömstad  har vi spelat längs med hela västkusten och har gjort  upprepade besök i  Grebbestad, Fjällbacka, Smögen, Uddevalla och Strömstad. I den mån möjligt tar vi även jobb i Stockholm, Malmö och övriga Sverige. Ventic riktar sig endast till företagskunder, offentlig sektor, föreningar och organisationer. Nedan följer några exempel på de uppdrag vi vanligtvis anlitas för:

 • After Work & Kick-off
 • Butiksinvigning & lanseringar
 • Jubileum & större bjudningar
 • Konferens & firmafest
 • Mingel & invigning
 • Mässor & event

Listan kan göras lång men vi utför jobb på de flesta tillställningar där det kan tänkas behövas en kompetent DJ. Har ni några frågor eller tankar kring något är ni välkomna att kontakta oss. Vi besvarar er så fort vi ges tillfälle.

Är du som läser det här privatperson hänvisar vi till: www.retrodisco.se
Där hittar du bra lösningar för den privata marknaden för bröllop, fester och liknande arrangemang.

Söker ni DJ till er julfest eller nyårsfest i Strömstad?

.Med  över 25 år i branschen så har vi levererat DJ’s till julfester ett otal gånger. Våra DJ’s är lyhörda, har bred repertoar och anpassar sig efter publiken för att skapa en härlig  partystämning med fin fart på dansgolvet. Självklart är önskelåtar välkommet under kvällen.

Låtarna som oftast spelas på den här sorts av evenemang är de stora hitsen som nästan ingen kunnat undgå. Självklart spelar vi även dagens populäraste hitlåtar som toppar listorna. Det blandas helt enkelt gamla och nya låtar för att tillfredsställa en så bred publik som möjligt. Möjligen är det redan bestämt vilken typ av genre eller vilket år, årtionde musiken ska vara ifrån. Inga problem –  vi på Ventic fixar det också!

Vill du göra det enkelt tittar du på våra färdiga koncept från bl.a. 80-talet och 90-talet.

 • 80-talet behöver förhoppningsvis ingen närmare presentation musikmässigt. Under detta årtionde sprutade det ut hits som håller än idag och fyller fortfarande dansgolven på längden och tvären.
 • 90-talet har varit poppis ett bra tag och konserterna säljer fortfarande som smör i solsken. Här finns det också massor av musik som lyfter stämningen upp under taket. Vi lovar en hitkavalkad med den festligaste musiken från 90-talet.
En julfest med hålligång & erfaren DJ

Låter du någon av våra rutinerade diskjockeys ta hand om festen blir det ett jäkla hålligång och en massa goa låtar. Det blir många sköna danssteg och förmodligen ett och annat snedsteg beroende på vad för dryck som intagits. Risk för ont i fötter samt utslitna skor finns. Men skohandlaren ska ju också överleva. Bokar du discjockey ifrån oss bidrar vi gärna med lite finurliga tips och idéer för en stämningsfull kväll. Passa på att boka deejay redan idag – ring oss så berättar vi mer och lämnar prisuppgifter.

Hyr du discjockey till julfest genom oss hjälper vi gärna till med ljud- och ljusanläggning som passar evenemanget gällande storlek, lokal och budget. Kontakta oss och berätta lite mer så ordnar vi till en kväll som du sent ska glömma.

Ventic är mest verksamma på västkusten och har hyrt ut DJ för julfest i områden såsom; Smögen, Grebbestad, Strömstad, Lysekil, Trollhättan och Uddevalla. Vid några tillfällen har vi också  åkt till Stockholm och satt fart på ett och annat dansgolv. Så vi har erfarenhet och är tillgängliga för julfester i stora delar av landet.  Kontakta oss och boka din DJ i Strömstad  redan i dag. Kommer du i från något annat hörn i Sverige är du givetvis välkommen med en förfrågan.

Några hotell där vi spelat på julfester genom åren:

 • Elite Hotel Marina Plaza – Helsingborg
 • Falkenberg Strandbad – Falkenberg
 • Strömstad Spa – Strömstad

Med över 25 års erfarenhet på nattklubbar och andra tillställningar är du i goda händer.
Vi ser fram emot att höra från dig!

EVENT INSPIRATION

Från tidigare event & evenemang

Tips – FOtograf till firmafest

Ventic har samarbete med fotograf som innehar professionell utrustning. Vid bokning av fotograf är det några veckor i väntetid. Så boka DJ och fotograf till evenemanget redan idag.

Urval av TIDIGARE UPPDRAG

Våra kunder & samarbeten

Dj i Göteborg

SEB
Länsförsäkringar
Intersport
MQ
Stenungsbaden
Harrys
Västra Götalandsregionen
Falkenberg Strandbad
Scandic
Elite Hotels

Kontakta oss för mer information

11 + 6 =