Välj en sida

DJ till fest & event Stockholm

Ventic hyr ut DJ till fest och event i Stockholm. I huvudsak är det först fokus mot företag men också organisationer och offentlig sektor såsom kommuner och landsting med flera. Med mycket engagemang och med mångårig erfarenhet är vi en leverantör att lita på. Kontakta oss i dag för bokning av DJ till fest i Stockholm.

DJ till företagsevent

Profesionell DJ Stockholm

DJ med över 30 års erfarenhet

Jonas Trygg som är ansvarig för Ventic har mångårig erfarenhet som professionell discjockey. Sedan 1992 har han i huvudsak spelat på nattklubbar, företagsevent och andra arrangemang i Sverige och dessutom Norge. Tidigare har han varit anlitad som DJ till event hos Falkenbergs Strandbad, Strömstad Spa och Resort samt Selma Spa med flera. Under många år bokade han samtidigt också deejays för nattklubbar och restauranger i Västsverige. Hos Ventic finns det fler verksamma diskjockeys med liknande erfarenheter. Med andra ord gör detta oss utan tvekan till en skicklig och kvalificerad samarbetspartner för hyra ut DJ till fest och event i Stockholm.

Under 2015 startades retrodisco.se där avsikten först var att erbjuda discjockey till fester och privata tillställningar. Så småningom visade det sig också att det fanns intressee från företag som förstås också var välkomna att kontakta oss för uppdrag. I skrivande stund har vi fått förtroendet att boka diskjockey som lirar vinyl på Musselbaren, Smögen varje fredag under våren.

Profesionell teknik för event & Fest

Professionell & kvalitetstestad teknisk utrustning för event

Vi använder oss av professionell utrustning från välkända leverantörer som i sin tur ligger på toppen av utvecklingen. Samtliga enheter är påkostade och väl injusterade för att garantera en härlig upplevelse för festens deltagare och värdar. I största möjliga mån jobbar vi dessutom med så energisnåla enheter som möjligt. Ljuseffekter och belysning innehar LED-teknik. Aktiva högtalare och slutsteg är digitala med klass-D konstruktion. Allt för att värna om miljön. Givetvis ser vi till att hålla rent och säkert kring oss under spelningar samt återställa och snygga till det efter avslutad spelning. Kontakta oss och hyr ett komplett paket med teknisk utrustning samt DJ till fest i Stockholm.

Erfaren DJ till företagsevent

DJ till fest Stockholm

Från Hunnebostrand & Göteborg i väst till Stockholm i öst & Malmö i syd.

Allt som rör administrationen som exempelvis bokningar med mera sköts förnärvarande ifrån Hunnebostrand. Vi har även DJ’s i Göteborg, Borås och Strömstad. Inriktningen har framförallt vart fokuserad på södra och mellersta delarna av landet på grund av det geografiska läget. Givetvis är alla välkomna att kontakta oss för uppdrag från norr till söder.

Ventic har F-skatt och är registrerat för moms. Försäkringar finns om olyckan är framme.

Finns frågor eller tankar om något är du varmt välkommen att höra av dig för mer information.

DJ till företagsevent i Göteborg

Fördelarna med Ventic

Varför välja oss på Ventic?

Vi har lång erfarenhet på att hyra ut professionell DJ till arrangemang.
Vi anpassar oss för att tillgodose målgruppen & leverera på topp.
Vi har discjockeyn du söker till festen i Stockholm.

Z

Engagerade

Z

Flexibla

Z

Professionella

Z

Lyhörda

Z

Pålitliga

Z

Kostnadseffektiva

Se vilka vi arbetat med tidigare

Under åren har vi fått förtroende att jobba för ett stort urval av kunder.
Ventic – DJ till fest och event Stockholm.