Välj en sida

DJ till fest & event Stockholm

Hos Ventic hittar ni effektiva upplägg med toppmodern teknik för DJ till fest och event i Stockholm. Följaktligen ligger fokus på att leverera tjänster till bland annat företag och offentlig sektor. Med närmare tre decennier i ryggen har det under tiden blivit mycket rutin och lång erfarenhet från diverse olika arrangemang.
Genom stor bredd och därefter mycket variation tillgodoser vi i sin tur både yngre och äldre publik.
Letar du DJ i Stockholm är vi det ultimata valet.

DJ till företagsevent
DJ till fest och event i Stockholm

Med närmare 30 års erfarenhet

Jonas Trygg som är ansvarig hos Ventic har också erfarenhet som professionell discjockey sedan 1992. Han har spelat runt om i Sverige samt Norge på nattklubbar, företagsevent och andra evenemang. Vidare också varit bokad som DJ till företagsfester hos Falkenbergs Strandbad, Strömstad Spa och Resort samt Selma Spa med flera. Dessutom bokade han också deejays till olika klubbar/restauranger i Västsverige under många år. Likaså finns det fler aktiva diskjockeys bakom kulisserna med ungefär liknande erfarenheter. På så sätt blir Ventic en trygg, skicklig och kvalificerad samarbetspartner för att leverera DJ till fest och event i Stockholm.

År 2015 startades retrodisco.se där tanken inledningsvis var att erbjuda discjockey till bröllop och likaså privata fester. På samma vis var företag också välkomna att kontakta oss för uppdrag. I skrivande stund har vi fått förtroendet att leverera vinyl dj till Musselbaren på Smögen varje fredag under våren.

DJ med rätt utrustning till Event & Fest

Professionell & kvalitetstestad teknisk utrustning för event

Vidare finns toppmodern professionell utrustning från välkända varumärken som ligger i framkant av utvecklingen. Samtliga enheter är påkostade och väl injusterade innan start för att erbjuda en härlig upplevelse för besökare samt värdar. Först och främst använder vi så energisnåla komponenter som möjligt. Ljuseffekter och belysning innehar LED-teknik. Aktiva högtalare är också uppbygda med klass-D konstruktion. På så sätt för att värna om miljön. Slutligen ser vi till att hålla rent och säkert kring oss under spelningar samt därefter återställa och snygga till det efter avslutad spelning.

Erfaren DJ till företagsevent

DJ till fest och event

Från Hunnebostrand & Göteborg i väst till Stockholm i öst & Malmö i syd.

Allt administrativt såsom bokningar med mera sköter vi i från Hunnebostrand. Vi har också tillgång till DJ’s i Göteborg, Borås och Strömstad. Verksamheten var först och främst mest fokuserad på de södra och mellersta delarna av landet p.g.a. vårt geografiska läge. Men givetvis är alla välkomna att kontakta oss för uppdrag oavsett destination.

Ventic innehar F-skatt och är registrerat för moms. Försäkringar finns i sin tur tecknade om olycksfall ändå skulle uppstå.

Har ni tankar eller likaså frågor kring något är ni varmt välkomna att kontakta oss för vidare information.

DJ till företagsevent i Göteborg
FÖRDELARNA MED VENTIC

Varför välja oss på Ventic?

Vi har lång rutin på att leverera  professionell DJ till fest och event samt liknande arrangemang.
Vi anpassar oss för att också tillfredsställa aktuell målgrupp & bemöta era behov.
Vi har troligtvis discjockeyn ni söker till er fest i Stockholm.

Z

Engagerade

Z

Flexibla

Z

Professionella

Z

Lyhörda

Z

Pålitliga

Z

Kostnadseffektiva

Se vilka vi arbetat med tidigare

Under åren har vi haft nöjet att spela för ett brett spektra kunder.
Ventic – DJ till fest och event i Stockholm